Monday, May 10, 2010

SukmaOn9Shop 1st year GIVEAWAY


Powered by 
BannerFans.com
Salam

Syukur Alhamdulillah. Akhirnya masa yang ditunggu telah pun tiba. Agak lama blog ini sunyi tanpa koleksi2 terkini dari tudung2 printed. Sejak hujung tahun lepas banyak sangat benda yang berlaku dan perlu didahulukan, dengan cuti bersalinnya, berpindah kerja & berpindah rumah. Agak terkejar-kejar masa dengan life baru. ini Pada masa yang sama, saya masih juga sibuk mengumpul material2 untuk koleksi tudung printed & plain terbaru untuk SukmaOn9Shop ini. Untuk tahun 2010, saya telah menukar brand rasmi Tudung Mahani ke Tudung An-Nurul. Ops..jangan risau teman-teman semua, kerana hanya penukaran brand tetapi material,kualiti kain (100% Original Lycra) & yang penting...tauke nya masih sama. Hehe. Di kesempatan ini juga, saya ingin mengumumkan bahawa blog SukmaOn9Shop.blogspot.com ini akan berpindah ke laman web terbaru, iaitu www.sukmaon9.shop.com

Untuk kamu semua, sempena 1 tahun SukmaOn9Shop ini saya ada beberapa berita yang sangat menarik untuk dikongsi sebagai menghargai pelanggan2 saya tidak kira pelanggan lama & baru. Antaranya :

(a) Berita baik pertama untuk teman-teman blogger. 
- Menangi beberapa helai tudung An-Nurul Printed/Plain Exclusive TERBARU yang bernilai hampir RM200
- Kamu semua hanya perlu membuat satu (1) entry yang bertajuk SukmaOn9Shop 1st year GIVEAWAY. Tarikh tutup dilanjutkan sehingga 12 Mei 2010 atas permintaan teman-teman. :)

-  Kamu boleh bercerita apa saja mengenai SukmaOn9Shop dari segi produk,  perkembangan @ apa saja tetapi jangan lari dari topik ya. Hehe.
-  Berikan pendapat/ide/komen mengenai SukmaOn9Shop. 
- Kamu juga perlu menjadi Fan di FACEBOOK (klik link)
- Letakkan banner SukmaOn9Shop di tepi blog anda. (copy paste banner)

Powered by BannerFans.com

- Akhir sekali, letakkan link laman web terbaru di hujung entry  www.sukmaon9shop.com.

- Pemenang akan dipilih berdasarkan entry yg the best of the best dan jika berjaya, hadiah2 yang akan kamu terima adalah spt berikut :

~~Hadiah pertama : 2 helai tudung An-Nurul 
Printed Exclusive Terbaru bernilai RM90.
~~ Hadiah kedua : Sehelai tudung An-Nurul Printed 
Exclusive Terbaru bernilai + An-Nurul Plain 
bernilai RM70
 ~Hadiah ketiga : Sehelai tudung An-Nurul Plain
awning Thai Silk bernilai RM35.

kalau dah selesai, hantarkan entry kamu yang gempak2 itu sebelum atau pada 12 Mei 2010 @ s.sukma@gmail.com berserta :

1) permalink untuk entry SukmaOn9Shop GIVEAWAY kamu. (Cth :http://sukmaon9shop.blogspot.com/2009/07/mahani-black-pearl-limited-editions.html)
2) Nama penuh & nama di Facebook :
3) No H/P & Alamat : (untuk dihubungi & penghantaran hadiah jika kamu terpilih sbg antara pemenang nanti)
4) Jangan lupa untuk tinggalkan jejak di ruangan komen ya :)

Ha, mudah kan? Tak susah pun, hanya buat 1 entry, terus boleh pakai tudung  yang berkualitii ala Ariani. Hehe. Mari ramai2 memeriahkan giveaway yang tidak seberapa ini. :)

(b)  Berita baik yang kedua, (terutama teman-teman yang tidak mempunya blog) kamu semua hanya perlu menjadi Fan di FACEBOOK dan layak untuk menerima 10% diskaun untuk setiap tudung An-Nurul Printed (semak Current Promo di website). Jangan risau, untuk pembelian 3 helai tudung An-Nurul Plain/Thai Silk juga menerima 10% diskaun. Menarik kan? Apalagi...mai pakat ramai2..fabrik berkualiti, jimat masa & berbaloi-baloi...hehe..


Salam,
Sukma

3 comments:

JIVEBUMZ said...

Salam kenalan,

Saya nak join!
http://jivebumz.blogspot.com/2010/04/contest-sukmaon9shop-1st-year-giveaway.html

~dYaHaHa~ said...

salam..nak join...haha..1st commenter nih!! harus dpt hadiah jugak..hahaha...

http://dyahahaslittlecottage.blogspot.com/2010/04/sukmaon9shop-1st-year-giveaway.html
Nama : Siti radziah
Facebook : Dya Haha

Nana said...

http://ibudamia.blogspot.com/2010/04/sukmaon9shop-giveaway.html

ok ni aku nye link heheh..

Post a Comment